top of page
Otawala_logo.png

UUSI MONITAIDEFESTIVAALI

MIKKELIN OTAVASSA

2.-3.8.2024

VIDEO

Otawala on uusi, Mikkelin Otavassa järjestettävä monitaiteellinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisia taiteilijoita, paikallisia osaajia, lähiruokaa, performansseja, pienpanimotuotteita ja muutaman kotimaisen vetonaulan lisäksi Mikkelin alueen omia bändejä.

 

Vanha Otavan koulutila on upea miljöö tapahtumalle. Yleisö voi löytää alueelta paljon kiinnostavaa katseltavaa ja koettavaa: piipahtaa taidenäyttelyyn, osallistua puhekaraokeen tai nauttia laadukkaista herkuista. Alueelle myynnissä myös leirintäpaikkoja kauempaa saapuville tai paikallisillekin, jotka haluavat viihtyä alueella koko tapahtuman ajan.

Artistit

Festival Crowd

Lipputyypit

Liput Liveton kautta täältä. Maksutapana käy myös Smartum ja ePassi.

Yhden päivän lippu perjantai 49,50 €

Yhden päivän lippu lauantai 59,50 €

Kahden päivän lippu 89,50 €

EXPERIENCE

Löysitkö Kesäkupongin?

Kesäkupongilla saat alennuksen kahden päivän lipuista kahdelle hengelle. Valitse lippukaupassa normaalisti kaksi lippua ja syötä loppuvaiheessa alennuskoodiksi kupongin numero. Alennus päivittyy ostoskoriin. Nähdään Otavassa! 

BUSSIKULJETUS MIKKELISTÄ

Saimaa Hop On Hop Off goes OTAWALA! Varaa paikkasi maksuttomaan bussikyytiin Liveton lipunmyynnin kautta.

Kuljetukset lähtevät Mikkelin torilta ja palaavat samaan paikkaan. Bussiaikataulut on suunniteltu niin, että festarikansa pääsee paikalle ajoissa ennen ohjelman alkua molempina päivinä, paluu lähtee takaisin puolen yön jälkeen. Tarkempi aikataulu julkaistaan pian!

Saimaa Hop On Hop Off -retkiä kehitetään osana Saavu Saimaalle! -hanketta. Hanketta ovat rahoittamassa: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Mikkelin kaupunki, Puumalan kunta ja Mikkelin seutuvaliokunta. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Saavutettavuus_logo.png
maakuntaliitto_valkoinen_pystylogo.png
FI V Euroopan unionin osarahoittama_WHITE Outline.png

Taidetta, ruokaa, musiikkia, koettavaa, mikkelin otavassa.

bottom of page